sobota 17. srpna 2013

omáčka z ředkvičkového listí

*poprvé jsem jedla listy z ředkvičky*

Pro tuto véču jsem našla inspiraci zde:
http://pani-dyne.cz/usr/ReceptDetail.aspx?ReceptID=953

jen opět pár obměn v omáčce... Sojové mléko jsem měla jen rýžové, ale vůbec to nevadilo a zahustila jsem moukou semolinovou. Přimíchala jsem do ní ještě zbytek bílých fazolek z předešlého dne a uvařené krůtí masíčko.
K tomu jsem podávala osmaženou dýni v těstíčku ze semolinové mouky a kukuřičné strouhanky...moc to obalit nešlo, příště na to musím kousek jinak... opečený žitný chlebík a čerstvě nastrouhanou bílou ředkev. Je tedy dost pálivá. Tak jsem ji teď spolu s cibulí připravila na rychle kvašenou mléčnou zeleninu. Výsledek bude za tři dny. Je to pokus číslo 1.


Žádné komentáře:

Okomentovat